Lækker og opkvikkende Vodka med Red Bull

Vodka Red Bull opskrift | Opkvikkende drink til dansegulvet

Vodka Red Bull, vodka energidrik, vodka Booster eller vodka med Monster – eller vodbull og redka som den også kaldes. Kært barn har mange navne, men ligegyldigt hvad du putter i din vodka energidrik sjus, holder navnet Vodka Red Bull ved.

For uanset hvor i nattelivet du bevæger dig hen og uanset hvilken energidrik natklubben har, vil alle kunne forstå hvad du mener, når du bestiller en vodka med Red Bull. Smagen kan selvfølgelig variere lidt, afhængigt af hvilken energidrik der bruges.

Vodka Red Bull er også en ganske enkelt drink at lave til opvarmning, inden en tur i nattelivet eller til koncert. Hvis du derfor søger en nem, hurtigt og velsmagende drink der sætter gang i festen, er Vodka Red Bull drinken for dig. Andre velsmagende drinks til forfesten kunne bl.a. være Isbjørn drink, en Brandbil eller en forfriskende Gin Hass.

Historien om Vodka Red Bull

Siden 1980’erne er Red Bull blevet brugt som en mixer i alkoholiske drikke. Dog ikke udelukket med vodka. Det var dog først, angiveligt, for alvor i 1999, at man begyndte at associere vodka med Red Bull på samme måde som vi gør i dag. 

Angiveligt var det Benjamin Reed, en futurist, der opfandt Vodka Red Bull drinken som vi kender i dag. I følge skrønen var det en tilfældig kreation, da Benjamin Reeds oprindelige opskrift også indeholdte lemonade. Lemonaden blev dog sidenhen fjernet fra drinken. Dette på grund af at Reed mente det ville være bedre branding og øge populariteten på drinken – og så var det simpelthen for langt at bestille en “Vodka Red Bull og lemonade drink”

Typisk vil en Vodka Red Bull blive serveret, hvor bartenderen åbner en helt ny dåse Red Bull og hælder alt indholdet ned i drinksglasset. Skulle der være mere Red Bull tilbage i dåsen, får man typisk denne med, så man selv kan hælde resten i glasset, når der er blevet drukket lidt af drinken.

Vodka Red Bull er derudover også en drink som er hurtig at mikse sammen. Den er derfor perfekt hvis du gerne vil have en hurtig drink og ikke har lyst til at gå glip af festen, som hvis du skulle stå og mikse en Cosmopolitan cocktail eller en Mojito, som godt kan tage længere tid.

Hvad er den bedste energidrik til vodka?

Den bedste energidrik til vodka er ikke helt til at præcisere. Der findes efterhånden et hav af forskellige energidrikke på markedet og hvilken du synes bedst om, er højst sandsynligt også den, du vil mene er den bedste energidrik til vodka.

Ønskes der en klassisk version af en Vodka Red Bull er Red Bull selvfølgelig et oplagt valg. Men ligeledes vil en almindelig Cult, Rockstar eller Amper også gøre et godt stykke arbejde i drinken. en Faxe Kondi Booster Black vil også her være en god valgmulighed. Den ellers så Faxe Kondi agtige smag, man tit forbinder med Booster, er nemlig her blevet skiftet ud, med en energidrik smag specifikt målrettet nattelivet og opblanding.

Dette er også en af Vodka Red Bull drinkens fordele. Det er nemt at mikse og matche med energidrik. Så hvis du ønsker en frugtig Vodka Red Bull, kan du roligt skifte energidrikken ud, til en som har en mere frugtig smag.

Hvor mange kalorier i en red bull vodka?

I en helt “almindelig” vodka med Red Bull drink vil der typisk være 139 kalorier i. Men afhængigt af hvilken energidrik du vælger, vil dette kalorietal selvfølgelig variere. Her skal du selv gøre en indsats og se hvor mange kalorier der er, i den energidrik du vælger til din Vodka Red Bull.

Langt de fleste energidrikke findes dog også i en sukkerfri udgave. Så hvis kalorier er noget du skal passe på, vil det være en god overvejelse. I en vodka med sukkerfri Red Bull vil der typisk være 96 kalorier i. Der er altså en del at spare, hvis du skifter til en sukkerfri energidrik.

Er Vodka Red Bull farligt?

Du har måske før hørt venner, familie eller kollegaer snakke om at Vodka Red Bull er farligt for dig. Men er det nu også det? Man kan læse studier der viser både det ene og det andet. Men som udgangspunkt, skal man altid nyde alkohol i moderation og ikke overdrive det.

Energidrikke har typisk en stor mængde koffein i, og indtag af for meget koffein kan i værste tilfælde give rastløshed, rystelser, søvnløshed, hovedpine m.m. Det er derfor vigtigt at man ikke overdriver indtagelsen af Vodka Red Bulls eller vodka med andre former for energidrik.

Men så længe man sørger for at nyde vodka med energidrik i moderation og ikke overdreven indtagelse, er Vodka Red Bull ikke farligere end andre former for drinks eller cocktails.

Lækker og opkvikkende Vodka med Red Bull
Udskriv
4.80 fra 5 stemmer

Vodka Red Bull

Den velkendte drink fra diskoteker og natklubber. En sand klassiker for de mange festglade mennesker i Danmark. Lige til at slubre i sig
Forb. tid1 minute
Tilb. tid1 minute
Samlet tid2 minutter
Ret: Drinks
Keyword: Drink med energidrik, Drink med vodka, Energidrik, Vodka
Antal: 1 Drink
Kalorier: 173kcal

Ingredienser

  • 2 CL Vodka
  • 15 CL Red Bull
  • Isterninger

Sådan gør du

  • Fyld et glas med isterninger
  • Tilsæt herefter først vodka, så Red Bull og rør rundt
  • Kan serveres med eller uden sugerør

Nyeste drinksopskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll to Top