Opskrift på velsmagende sex on the beach

Sex on the Beach opskrift | Sexet drink til stranden

Hvad er en Sex on the Beach egentlig? Sex on the Beach er en ægte cocktail klassiker – faktisk er den så klassisk en cocktail at den er anerkendt som en officiel cocktail i “the International Bartenders Association” – en organisation der blev etableret for at repræsentere de bedste bartendere i verdenen. Det er derfor intet under, at Sex on the Beach er en så kendt cocktail.

Det er da også med god grund, at Sex on the Beach er en så kendt og anerkendt cocktail i bartenderverdenen. Denne velsmagende cocktail passer til mange anledninger og er perfekt at slubre i sig – nøjagtig som en Bloody Mary eller en Mimosa.

Uanset om du vil servere en Sex on the Beach til fest, hyggelige stunder med venner eller til morgenbordet ved en polterabend passer den perfekt ind. Sex on the Beach er en lækker cocktail hver gang.

Hvordan laver man en Sex on the Beach?

En Sex on the Beach er en lækker drink – det har vi efterhånden slået fast. Men derudover er den også let og hurtig at lave, og den kræver hverken ekstra udstyr eller ekstrasnilde bag baren, for at lave.

Den klassiske Sex on the Beach bliver lavet af vodka, tranebærjuice, appelsinjuice, ferskenlikør og solbørlikør. Mange ting de fleste mennesker nok i forvejen har hjemme i barskabet. Du er derfor ikke tvunget til at løbe rundt i specialbutikker for at finde hvad du har behov for.

Variationer af Sex on the Beach

Som ved andre drinks, såsom en Brandbil eller Gin Fizz, er der også flere variationer af en almindelig Sex on the Beach. De væsentligste forskelle er, nok ikke overraskende, hvad du vælger at putte i din Sex on the Beach.

Ved så mange andre variationer af kendte drinks, er det dog vigtigt at man beholder essensen af drinken. Ellers ender man ud i, at have lavet en helt anden drink lige pludselig. Her er ferskenlikøren og solbærlikør essentielt at beholde.

Woo woo – drink uden appelsinjuice

Prøv en “Woo woo” – en variant af Sex on the Beach, hvor du undlader at tilsætte appelsinjuicen. Noget af farven vil gå tabt, men smagen er stadig i topklasse. Især hvis du er en af de personer, der ikke kan lide appelsinjuice.

Sex in the driveway

En anden spændende variant: “sex in the driveway”. Dette er en Sex on the Beach, hvor du simpelthen bytter appelsin- og tranebærjuicen ud med blå curacao og sprite i stedet. Farven er ikke helt den samme, men smagen er mindst ligeså god.

Alkoholfri Sex on the Beach

Ønsker du din Sex on the Beach drink alkoholfri? Dette kan selvfølgelig også lade sig gøre. Kontra andre alkoholfrie drinks, er en alkoholfri Sex on the Beach faktisk virkelig nem og lave, og det kræver ikke at du køber noget ekstra ind.

Ved en alkoholfri Sex on the Beach skal du blot undlade at putte vodka i. Det er så simpelt. En Sex on the Beach indeholder i forvejen mange forskellige velsmagende ingredienser. Hvis du derfor blot ikke tilsætter vodka, vil du stadig have en velsmagende og alkoholfri drink.

En alkoholfri sex on beach går under forskellige navne såsom “Safe Sex on the Beach”, “Cuddles on the Beach” eller “Virgin on the Beach” afhængigt af hvor du bestiller den henne. Ligegyldigt hvad du kalder denne alkoholfrie drink, er den velsmagende – hver gang.

Opskrift på velsmagende sex on the beach
Udskriv
5 fra 2 stemmer

Sex on the Beach

Sex on the Beach er en ægte klassisk cocktail. Med dens søde smag af frugt egner den sig perfekt til mange lejligheder
Forb. tid2 minutter
Tilb. tid1 minute
Samlet tid3 minutter
Ret: Cocktail
Keyword: Appelsinjuice, Drink med vodka, Ferskenlikør, Tranebærjuice, Vodka
Antal: 1 Cocktail
Kalorier: 326kcal

Ingredienser

  • 5 CL Vodka
  • 4,5 CL Tranebærjuice
  • 4,5 CL Appelsinjuice
  • 1,5 CL Ferskenlikør
  • Isterninger

Sådan gør du

  • Saml alle ingredienserne i en shaker og ryst
  • Si herefter din blading over i et highball glas
  • Pynt drinken med appelsinskiver eller kirsebær efter behov

Nyeste drinksopskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll to Top