Opskrift på Pornstar Martini. En lækker cocktail til sommeren

Pornstar Martini opskrift | Lækker Martini med passionsfrugt

En pornstar martini er en populær cocktail, der typisk består af vodka, passionsfrugtlikør, citronsaft og skiver af passionsfrugt. En Pornstar Martini er noget man i særdeleshed forbinder med cocktailbarer og dygtige bartendere – som man også gør ved en Sex on the Beach eller Long Island Iced Tea.

Men du behøver slet ikke tage på en cocktailbar, for at nyde en forfriskende og frugtig Pornstar Martini. Ønsker du at have Pornstar Martini på menukortet en sommeraften til havefest, sammen med Tequila Sunrise eller Pina Colada, giver vi dig her vores lækre opskrift på en Pornstar Martini.

Historien om Pornstar Martini

Pornstar Martini er en cocktail, der oprindeligt blev skabt af Douglas Ankrah, en bartender på skyskraberen The Metropolitan i London. Ankrah opfandt cocktailen som et svar på en klient, der ønskede en drink, der smagte som passionsfrugt.

Han begyndte at eksperimentere med forskellige smagskombinationer, indtil han kom frem til den nu klassiske opskrift med vodka, passionsfrugtlikør og citronsaft.

Cocktailen blev en stor hit på The Metropolitan, og den begyndte snart at sprede sig til andre barer og restauranter i London. I dag er Pornstar Martini en af de mest populære cocktails i verden, og den kan findes på menukortet på barer og restauranter i mange forskellige lande.

Pornstar Martini – den perfekte sommercocktail

Pornstar Martini er en forholdsvis lys og frisk cocktail, der passer godt til sommermånederne, hvor der kan være behov for at blive kølet lidt ned. De kølige isterninger, den friske frugtige smag, fra citronsaften og passionsfrugten, og den smukke farve gør den velegnet til at servere ved særlige lejligheder om sommeren, f.eks. til havefest, middagsselskab eller bare en hyggelig aften med venner og familie.

Men selv om Pornstar Martini typisk forbindes med sommermånederne, er der ingen grund til at begrænse sig til kun at nyde denne cocktail om sommeren. Hvis du nyder smagen af Pornstar Martini, er der ingen grund til ikke at nyde den året rundt.

Hvilke glas serverer man Pornstar Martini i?

Pornstar martini serveres typisk et kupéglas eller et almindeligt martini glas. Disse er begge slanke og elegante glas, der har en kuppeformet bund og en bred åbning i toppen. Kupéglasset eller martiniglasset er de ideelle valg til denne cocktail, da det gør det muligt at nyde den kølige og frugtige smag.

Hvis du ikke har et martiniglas eller et kupéglas, kan du også vælge at servere Pornstar Martini i et andet slankt og højt glas, der giver plads til at røre rundt i drinken og nyde de forskellige smagsnuancer

Kan man få en alkoholfri Pornstar Martini mocktail?

Hvis du ønsker at lave en alkoholfri version af en Pornstar Martini, kan du prøve at erstatte vodkaen med en alkoholfri spiritus eller med en anden alkoholfri drik, som f.eks. passionsfrugtjuice eller sågar ananasjuice. Du kan også vælge at udelade passionsfrugtlikøren og i stedet tilsætte ekstra passionsfrugtpuré for at give drinken en intens smag af passionsfrugt.

Opskrift på Pornstar Martini. En lækker cocktail til sommeren
Udskriv
5 fra 1 stemme

Pornstar Martini

Forfriskende og frugtig sommercocktail
Forb. tid2 minutter
Tilb. tid2 minutter
Ret: Cocktail
Keyword: Citronsaft, Cocktail med frugt, Cocktail med vodka, Martini, Passionsfrugtslikør, Sommercocktail
Antal: 1 drink
Kalorier: 289kcal

Ingredienser

  • 6 CL Vodka
  • 3 CL Passionsfrugtslikør (F.eks. Passoa)
  • 3 CL Friskpresset citronsaft
  • 1 skive Frisk passionsfrugt til pynt

Sådan gør du

  • Fyld en shaker med is
  • Tilsæt din vodka, passionsfrugtslikør og citronsaft
  • Ryst din shaker godt rundt, indtil alle ingredienserne er blandet godt
  • Hæld herefter blandingen over i et glas
  • Pynt cocktailen med en skive frisk passionsfrugt
  • Server med det samme og nyd

Nyeste drinksopskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll to Top