Lækkert Negroni Sbagliato cocktail

Negroni Sbagliato opskrift | Forfriskende twist på kendt cocktail

Har du nogensinde skulle vise dig frem overfor venner med dine drinks- og cocktailevner, men desværre oplevet, at det ikke helt gik som det skulle? Næsten til det punkt, hvor du var nødt til at skylle cocktailen ud i vasken?

Med en Negroni Sbagliato kan du lave lidt ged i cocktailen, men stadig kunne præsentere en lækker og forfriskende cocktail. Ser du, på italiensk betyder sbagliato nemlig “galt” eller “forkert” og det er derfor ikke til stor overraskelse at det er her drinken har sit navn fra.

Forskel på almindelig negroni og negroni sbagliato

Hvor en traditionel negroni er lavet af Campari, gin og den bitre likør; sød Vermouth, er den “forkerte” version af Negroni lavet med Campari, sød Vermouth og, i stedet for gin, mousserende vin.

Hvilken slags mousserende vin du ønsker at bruge til din Negroni Sbagliato er selvfølgelig helt op til dig. Dette er en af de smukke ting ved en Negroni Sbagliato; nemlig at det er meget op til en selv, hvad man vil putte i den.

For at få den fulde oplevelse af en Negroni Sbagliato, skal der dog tilsættes mousserende vin. Selvom man, med sikkerhed, vil kunne mikse en velsmagende cocktail sammen med andre former for vin eller alkohol også.

Negroni Sbagliato – til dig der nyder bobler

En forfriskende Negroni Sbagliato er for dig, som nyder smagen af en almindelig Negroni, men gerne vil tilsætte lidt ekstra bobler Negroni cocktailen. Med den tilsatte mousserende vin, får drinken en helt anderledes oplevelse, når man nyder den. Dog uden at gå kompromis med den traditionelle Negroni smag.

Hvis du derfor har en i selskabet der ikke kan lide smagen af gin, men stadig ønsker en velsmagende cocktail, er Negroni Sbagliato opskriften for dig.

Kan man få alkoholfri Negroni Sbagliato?

Hvis en i selskabet ikke drikker alkohol, men fortsat ønsker en lækker cocktail, er Negroni Sbagliato nem at gøre alkoholfri, uden at gå på kompromis med smagen. Her giver vi vores bud på, hvordan du kan sammensætte en velsmagende Negroni Sbagliato uden alkohol i.

Med nogle drinks, er det smagen fra alkoholen som er kendetegnet ved drinken. Men ved en Negroni Sbagliato opskrift som vores, er det i høj grad selve boblerne der trænger igennem. Hvis du derfor gerne vil have cocktailen alkoholfri, kan du tilsætte danskvand i stedet for mousserende vin.

Samme oplevelse af forfriskende bobler vil fås, uden at skulle tænke på ens alkoholprocent. Det er derfor lidt “the best of both worlds”

Lækkert Negroni Sbagliato cocktail
Udskriv
5 fra 3 stemmer

Negroni Sbagliato

Forfriskende twist på den kendte Negroni, med mousserende vin
Forb. tid2 minutter
Tilb. tid2 minutter
Samlet tid4 minutter
Ret: Cocktail
Keyword: Campari, Cocktail med vin, Italiensk cocktail, Mousserende vin, Vermouth
Antal: 1 Cocktail
Kalorier: 115kcal

Ingredienser

  • 3 CL Mousserende vin
  • 3 CL Vermouth
  • 3 CL Campari
  • 1 Appelsinskrald
  • Isterninger

Sådan gør du

  • Fyld isterninger i dit glas
  • Tilsæt herefer din Vermouth og Campari og rør godt rundt for at kombinere og afkøle
  • Top den af med din mousserende vin og rør rundt igen
  • Pynt med appelsinskræl

Noter

Ønsker du at nyde en Negroni Sbagliato, som gjort kendt af Emma D’Arcy fra House of the Dragon, skal den mousserende vin være Prosecco.

Nyeste drinksopskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll to Top