Lækker Moscow Mule opskrift

Moscow Mule opskrift | Klassisk vodka-baseret cocktail

Denne simple opskrift på Moscow Mule er super nem at lave og let at mixe, og passer desuden perfekt til enhver sæson. Du kan nyde opskriften i de kølige sensommeraftenerne, og når solen står højest på himlen. 

Moscow Mule er en lækker klassisk vodka-baseret cocktail, der har god grund til at være populær. Den er nemlig super nem at lave, og så er den også forfriskende.

Ingredienser til Moscow Mule

Moscow Mule er en ikke-værktøjskrævende drink, der bygges i det velkendte Moscow Mule krus. Det vil sige, at det eneste opskriften kræver, er ingredienserne. For at lave Moscow Mule skal du bruge vodka, ginger beer, og lime.

Hvilken vodka skal jeg vælge?

Da ingredienserne i en Moscow Mule er få, er det nødvendigt, at du vælger ingredienser af høj kvalitet. Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal ud og betale i dyre domme. Men at du derimod sikre dig, at produkterne er tilfredsstillende i smagen.

Mit råd er, at du vælger en kvalitets vodka til Moscow Mule, der samtidig holder sig indenfor dit budget. Der hvor du helst ikke skal gå ned på kvalitet, er med ginger beer, da det er dét produkt, der dominerer smagsnuancen i opskriften. 

Du skal vælge en ginger beer, der tilbyder en god krydret smag af ingefær, som er med til at supplere den vodka du vælger og limen. Afslutningvis skal du vælge en lime, der er frisk og helst økologisk. 

Moscow Mule krus

Moscow Mule serveres i det populære iskolde kobberkrus, der med til at holde temperaturen for drikken optimalt. Hvis du ikke har et kobberkrus tilgængelig, skal det ikke stoppe dig for at lave denne forfriskende opskrift på Moscow Mule. 

Opskriften smager godt, uanset beholderen. Så hvis du enten har et highball-glas eller et whiskyglas, kan du bruge den som alternativ. 

Historien om Moscow Mule

Moscow Mule er en klassisk drink, der har sin oprindelse tilbage i 1941, og hjalp til med at bidrage til vodka’s forbrug i Amerika.

På daværende tidspunkt havde John Martin brug for at sælge sin Smirnoff vodka, der dengang var en ukendt spiritus. Tilsvarende havde barejeren af Cock ‘n’ Bull pub, Jack Morgan, brug for at tømme sit barskab af ingefærøl. De to mænd valgte at kombinere de to ingredienser med noget lime, og resten er historie. Det er uvist hvornår kobberkruset kom ind i billedet.

Andre variationer af Moscow Mule

 • Gin-Gin Mule: Du erstatter vodka med gin.
 • Mexican Mule: Du erstatter vodka med tequila.
 • Kentucky Mule: Du erstatter vodka med bourbon eller whisky.
Lækker Moscow Mule opskrift
Udskriv
5 fra 1 stemme

Moscow Mule

Lækker og forfriskende Moscow Mule opskrift, der passer godt til enhver begivenhed.
Forb. tid3 minutter
Tilb. tid3 minutter
Samlet tid6 minutter
Ret: Drinks
Keyword: Cocktail med vodka, Ginger Beer, Ingefærøl, Lime, Moscow Mule, Vodka
Antal: 1 Cocktail
Kalorier: 182kcal

Ingredienser

 • 6 CL Vodka
 • 9 CL Ginger beer (Ingefærøl)
 • ½ Lime
 • Limebåd til pynt
 • Isterninger

Sådan gør du

 • Tilføj isterninger i et Moscow Mule krus (eller et highball glas)
 • Tilføj dernæst vodkaen og limejuicen
 • Tilføj ingefærøllen
 • Afslut med limebåden som pynt

Nyeste drinksopskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll to Top