Lækker Grasshopper cocktail med grøn farve.

Grasshopper opskrift | Uhyggelig lækker drink til halloween

Denne lækre opskrift på Grasshopper drink, er meget enkel. Du får en smagfuld oplevelse med dens smag af en chokolade og mynte milkshake.

En grasshopper cocktail passer til alle typer af begivenheder, men med sin (u)hyggelige grønne farve, passer den perfekt til en halloween aften, temafest eller hvis der blot skal ses noget gys i fjernsynet. 

Desuden er det også en lækker dessert, hvis man er til pebermynte chokolade. Du får smagen af, ja, pebermynte chokolade i flydende form. 

Hvad smager cocktailen af?

Hvis du leder efter en cocktail, hvor alkoholen kan smages og giver det her kick, når man tager først tår, er du gået forkert. For Grasshopper cocktailen smager faktisk ligesom en milkshake eller chokolade mynte slik, der er omdannet til væske.

Hvilket også er lidt farligt, da man hurtig kan drikke for meget af cocktailen, og man derfor bliver hurtig lidt for fuld. Smagsmæssigt læner den sig meget op ad pebermyntechokolader fra After Eight. Hvis du kan lide den type slik, er det bare med at gå i krig.

Hvornår blev Grasshopper drikken opfundet?

Der er ikke den store historie til denne opskrift ligesom så mange andre cocktails – desværre. Det hjælper altid lidt på drikkens identitet, at der tilhøre en spændende og livlig historie om dens oprindelse.

Men måske er der ikke behov for det, når det kommer til grasshopper cocktailen. For i sinde, så taler smagsnuancerne og den lækre farver for sig selv. 


Det siges, at opskriften på Grasshopper kom til livs af Philip Guichet i Tujagues bar, og derefter fik sin store fremmarch i 1950’erne og 60’erne. 

Hvordan laver man en Grasshopper?

Som nævnt i indledningen er det er en super nem cocktail at lave. Det eneste du skal bruge af ingredienser til en Grasshopper er green crème de menthe, white crème de cacao, fløde og eventuelt noget muskatnød til pynt. Det vil også være en god ide, at have en shaker tilgængelig, når du skal blande ingredienser sammen.


Forskellige variationer af opskriften

Ligesom ved mange andre cocktails, findes der et utal af variationer af Grasshopper opskriften. Det er relativt ligetil at sætte sit eget præg på opskriften, såvel det ønskes. 

Der findes en del variationer, hvor de foretrækker, at du bruger vaniljeis fremfor fløde, hvor du blender ingredienserne sammen fremfor at blande dem i en shaker. Det er også en mulig, hvis du hellere foretrækker vaniljeis i stedet for fløde. 

Hvis du vælger vaniljeis, skal du blot tilføje 2.5 DL vaniljeis fremfor fløden i en blender, og blende ingredienserne sammen.

Lækker Grasshopper cocktail med grøn farve.
Udskriv
4.60 fra 5 stemmer

Grasshopper

Cocktail med pebermynte chokolade smag og flot grøn farve, der passer til gyselige aftener med film eller som en dessert.
Forb. tid3 minutter
Tilb. tid3 minutter
Samlet tid6 minutter
Ret: Drinks
Keyword: Grasshopper Cocktail
Antal: 1 Cocktail
Kalorier: 120kcal

Ingredienser

  • 3 CL Green Crème de Menthe
  • 3 CL White Crème de Cacao
  • 6 CL Fløde
  • Muskatnød til pynt

Sådan gør du

  • Tilføj alle ingredienserne i en shaker sammen med isterninger og ryst indtil shakeren føles afkølet.
  • Sigt derefter ingredienserne i et cocktail glas.
  • Afslut med at drysse noget muskatnød på toppen af cocktail glasset til pynt.

Nyeste drinksopskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll to Top