Gin Fizz opskrift | Perfekt afbalanceret cocktail

Gin Fizz er en anerkendelsesværdig og klassisk blandet cocktail, der indeholder mange genkendelig drinks komponenter såsom gin, citron, sukker og danskvand. Derfor er det ikke overraskende, at du måske føler, at Gin Fizz opskriften ligner andre typer af Fizz cocktails, såsom Whisky Fizz. Den eneste forskel ligger i valget af spiritus. Alle Fizz cocktails er meget forfriskende, nemme at blande, og kan tilpasses afhængigt af hvilke personlige tilføjelser du ønsker.

Gin Fizz opskriften er næsten også identisk med den populære Tom Collins opskrift. Sammenlignet med Tom Collins, har Gin Fizz en mere let citrussmag, der hjælper med, at ginnen ikke overdøves af danskvanden.

Der tilføjes også æggehvider i Gin Fizz opskriften, hvilket der ikke gør i Tom Collin. Brugen af æggehvider har stor indflydelse på den Fizz, der skabes (heraf navnet), og giver derfor en lækker og skummende top.

Gin Fizz opskrift med et personligt touch

Som nævnt i introduktionen, har du rig mulighed for at skabe dit eget personlige touch, når det kommer til den type Gin Fizz du vil drikke. Du kan nemlig nemt blande og tilpasse din gin fizz drink afhængig af hvilke ønsker du har.

Hvis du foretrækker, at din Gin Fizz bliver mere sommerlig i smagen, kan du for eksempel tilføje rabarber til din opskrift, så det bliver til en rabarber Gin FIzz. Hvis du ikke er så meget til Gin Fizz med rabarber, kan du derimod prøve Gin Fizz mango, hvor der ikke overraskende, tilføjes et snert af mango. Hvis du derimod gerne vil have en anden drink med gin, kan du også prøve en Sloe Gin Fizz eller en Gin Hass.

Udskriv
4.63 fra 8 stemmer

Gin Fizz

Perfekt afbalanceret cocktail
Forb. tid3 minutter
Tilb. tid3 minutter
Samlet tid6 minutter
Ret: Drinks
Keyword: Cocktail med gin, Drink med æggehvide, gin fizz opskrift
Antal: 1 Cocktail
Kalorier: 172kcal

Ingredienser

  • 6 CL Gin
  • 3 CL Citronsaft
  • 2 CL Sukkersirup
  • 1 Æggehvide
  • Danskvand

Sådan gør du

  • Tilføj gin, citronsaft, sukkersirup og æggehviden i en shaker og ryst i ca. 15 sekunder.
  • Tilsæt dernæst 3 til 4 isterninger i shakeren og ryst kraftigt indtil shakeren føles afkølet.
  • Hæld drikken gennem en si i et kølet højt glas og afslut med danskvanden.

Nyeste drinksopskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll to Top