Opskrift på lækker Brandbil drink

Brandbil drink opskrift | En dansk klassiker

Brandbil drinken er i særdeleshed gået hen og blevet en sand dansk klassiker ved alle festlige arrangementer. Lige siden 80’erne, hvor brandbil drinken for første gang rykkede ud, har det været svært at tage til festlige begivenheder uden at støde på den.

Dette er da også med god grund. Brandbil drinken smager nemlig rigtig godt, den er ganske nem at mikse sammen og så af ingredienser som du med garanti kan finde i din lokale dagligvarebutik. Da drinken er fuldendt kun ved brug af rød sodavand og Jägermeister.

Du behøves derfor slet ikke tage til specialbutikker, for at få fingrene i ingredienserne som udgør brandbilen. Før du, og resten af festen, ved af det, er der udrykning med en forfriskende og stemningsskabende drink.

Brandbil drink med udrykning

Med dens søde og let bitter smag, er brandbil drinken tit og ofte nok, når man skal have slukket tørsten. Men ønsker man alligevel en ekstra kick, når man bestiller en brandbil drink, er der altid en mulighed for, at bestille den med udrykning også.

Hvis din brandbil drink skal være med udrykning også, så tilsættes der blot 2 cl vodka i drinken. Det vil give din drink et ekstra kick, uden at alkohol vil overrumple den forfriskende smagsoplevelse.

Hvis ikke udrykning og vodka er helt din foretrukne, kan du også få din brandbil med blå blink. Her tilsættes der, som ved udrykningen, yderligere alkohol i drinken. Noget som med garanti vil kunne sætte godt gang i festen.

Her tilsætter du 2 cl snaps. Hvilken snaps du vælger, afhænger helt af hvilken snaps du bedst kan lide. Navnet “blå blink” stammer selvfølgelig fra de blå blink som brandbiler almindeligvis benytter sig af. Hvorfor 2 cl snaps i drinken bliver kaldt “blå blink” er ikke til at vide.

Brandbil drink med sidevogn

Sidst men ikke mindst, kan du udover udrykning med blå blink, også få din brandbil drink med en sidevogn. Her tilsætter du 2 cl gin i din brandbil drink.

Hvis du føler dig virkelig eventyrlysten, kan du også prøve en brandbil med udrykning, blå blink og en sidevogn. En drink som virkelig vil kunne sparke benene væk under dig.

Sørg dog altid for, at nyde alkohol under ordnede forhold – ellers vil den stå på en omgang slemme tømmermænd dagen derpå.

Brandbil drink uden alkohol

Som ved så mange andre drinks, har du selvfølgelig også altid mulighed for at nyde denne forfriskende og nedkølende drink helt uden alkohol i. Selvom drinken i sig selv kun består af rød sodavand og Jägermeister, betyder det dog ikke, at en alkoholfri brandbil bare er rød sodavand.

Det handler her om at være kreativ med drinken. For selvom rød sodavand smager godt, så er det ikke just en drink i sig selv.

Vores foretrukne alkoholfri brandbil drink består af appelsinjuice, sportssodavand som Sprite eller Carlsberg sport og rød grenadine. Her vil du få en forfriskende og alkoholfri drink sprængfyldt med smag.

Opskrift på lækker Brandbil drink
Udskriv
5 fra 3 stemmer

Brandbil Drink

Brandbil drinken er i særdeleshed gået hen og blevet en sand dansk klassiker ved alle festlige arrangementer
Forb. tid2 minutter
Tilb. tid1 minute
Samlet tid3 minutter
Ret: Drinks
Keyword: Dansk drink, Jägermeister, Rød sodavand, Vodka
Antal: 1 Cocktail
Kalorier: 65kcal

Ingredienser

  • 4 CL Jägermeister
  • 10 CL Rød sodavand
  • Isterninger

Sådan gør du

  • Put isterningerne i glasset
  • Hæld Jägermeister over isterningerne
  • Afslut dernæst med den Røde Sodavand

Noter

TIP: Hvis du gerne vil lave brandbil med udrykning, kan du snildt tilføje 2 CL vodka, som vil give din drink et ekstra kick. 

Nyeste drinksopskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll to Top