Forfriskende Bramble cocktail med brombær og gin

Bramble opskrift | Lækker cocktail med brombær og gin

Bramble drinken er en let og forfriskende drik, der er perfekt til at nyde om sommeren. Den er lavet med gin, som giver den en kølig og frisk smag, mens citronsaften og siruppen tilføjer en subtil sødme og syrlighed.

Historien om Bramble

Bramble drinken er en klassisk cocktail, der består af gin, citronsaft, sukkersirup og brombærsirup. Denne drink blev opfundet af den berømte engelske bartender Dick Bradsell i 1980’erne, og har siden vundet popularitet over hele verden.

For at lave en Bramble drink skal samle dine ingredienser: gin, citronsaft, sukkersirup og brombærsirup. Derefter hælder du din gin, citronsaft og en dine sirupper i en shaker med is, og ryster det hele godt indtil alle ingredienserne er blandet godt sammen.

Hæld derefter drinken i et glas med is, og top den med en bær, som f.eks. hindbær eller brombær. Du kan også pynte med en limeskive og en sprig mynte.

Bramble – den perfekte drink til sommeren

Bramble drinken er en sød og syrlig cocktail med en frisk brombærsmag, der gør den perfekt til at nyde på en varm sommerdag eller foråret. Den er også nem at tilpasse efter dine egne præferencer, så du kan justere mængden af ​​gin, citron, sukkersirup og brombær, alt efter hvilken smag du foretrækker. Hvis du er fan af gin og hindbær, er Bramble drinken helt sikkert en, du bør prøve.

En Bramble drink fungerer perfekt som aperitif eller drink at nyde efter maden. Den er både let og forfriskende, og vil med garanti blive en favorit hos dine gæster. Prøv den selv, og nyd en lækker Bramble drink på en varm sommerdag.

Findes der variationer på en Bramble?

En af de mest almindelige variationer af Bramble drinken er en Bramble med hindbær. Her skal du i stedet tilføje hinbærsirup til din drink, i stedet for brombær. Hvilket giver den en sødere, men mindst lige så god, smag

Derudover findes der også variationer, hvor du tilsætter andre smagsstoffer til drinken, f.eks. enebær eller mynte, for at give den et twist. Du kan også prøve at erstatte gin med andre slags alkohol, f.eks. vodka som en vodka drink eller rom for en rom drink. Dette vil give drinken en anden, men stadig, god smag.

En Bramble kan derfor laves på mange forskellige måder. Men vores favorit må være den klassiske Bramble med brombær, gin og sukkersirup. Men hvis du føler dig eventyrlysten, kan det være en god overvejelse at prøve sig frem med andre ingredienser i drinken.

Forfriskende Bramble cocktail med brombær og gin
Udskriv
5 fra 4 stemmer

Bramble

Bramble er en delikat gin cocktail med smag af brombær og et snert af citron
Forb. tid2 minutter
Tilb. tid2 minutter
Samlet tid4 minutter
Ret: Cocktail
Keyword: Brombærsirup, Citronsaft, Cocktail med frugt, Cocktail med gin, Engelsk cocktail, Gin, Sukkersirup
Antal: 1 Cocktail
Kalorier: 222kcal

Ingredienser

 • 5 CL Gin
 • 2.5 CL Citronsaft
 • 2 CL Brombærsirup
 • 1 CL Sukkersirup
 • Brombær
 • Citronskive
 • Knust is

Sådan gør du

 • Tilsæt gin, citronsaft, sukkersirup og en god mængde isterninger i en shaker og ryst godt
 • Fyld et glas med knust is og sigt indholdet fra shakeren i glasset
 • Hæld langsomt og roligt brombærsiruppen over cocktailen
 • Pynt med brombær og eventuelt citronskiver, samt mere knust is

Nyeste drinksopskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll to Top